Het Staatsieportret

Hannie Rieuwerts

HannieRieuwerts

Als kind al vond ik het kijken naar en tekenen van gezichten oneindig boeien. Op mijn 18e won ik met een olieverfportret van mijn moeder de 1e prijs bij een wedstrijd voor plaatselijke kunstenaars. Mijn eerste portretopdracht kreeg ik snel daarna. Ik schilder nog steeds met veel plezier portretten in opdracht!

 

 


Aquarel Beatrix door Hannie Rieuwerts

Voor de wedstrijd van de NOS heb ik het portret van Beatrix geschilderd. De wedstrijd was een ongekend succes en ruim 2200 kunstenaars hebben een portret ingezonden.

Er is zoveel mooi werk gemaakt dat we het zonde vonden om dat niet aan het grote publiek te laten zien. Diverse nieuwe kunstcollectieven zijn zo ontstaan en exposeren door heel Nederland.

Omdat er met de troonswisseling ook de vraag kwam naar portretten van Koning Willem-Alexander, ben ik hem ook gaan schilderen.

In 2012 heb ik in de jury van een internationale aquarelwedstrijd gezeten, uitgeschreven door de IWS ( International Watercolor Society ) en heb ik op uitnodiging van de IWS deelgenomen aan een Internationale expositie in Izmir. (Turkije)

 

Mijn afbeelding en een aquarel van mij staan op een limited edition aquarelset van Talens, uitgegeven ter ere van het van Gogh jaar in 2013. Deze aquarelset is in 60 landen verkrijgbaar.

Aquarelset Talens met Hannie Rieuwerts

In mei 2013 ben ik geselecteerd voor de Internationale aquarel biënnale in Namur. (België)
Ik sta in de Watercolor guide 2013 van de IWS waarin zij de beste aquarellisten wereldwijd van dit moment hebben opgenomen.
In oktober 2013 ben ik geselecteerd voor de Aquarelsalon van het AIB in Mol. (België) 
Mijn werk hangt op diverse exposities in binnen en buitenland.

Voor een indruk van mijn werk: www.aquarieuwerts.nl

catch logo staatsieportret transparant

Ter info

horz master 85pixels

PayPal Logo

Bezoek Catch

De medewerkers van Catch ontvangen u graag voor een persoonlijk advies over:

Originele kunst
Kunstreproducties
Giclees
Posters
Kaarten
Lijsten

Contact

Catch Projecten
Domstraat 5-19
3512 JA  UTRECHT
030 2311277
030 2317695 (fax)
catch@catch-projecten.nl
www.catchprojecten.nl